Z-tech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos rokkantkocsi 1000W 60V 20Ah

Z-tech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos rokkantkocsi 1000W 60V 20Ah
Z-tech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos rokkantkocsi 1000W 60V 20Ah
Z-tech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos rokkantkocsi 1000W 60V 20Ah
Z-tech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos rokkantkocsi 1000W 60V 20Ah
Z-tech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos rokkantkocsi 1000W 60V 20Ah
Z-tech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos rokkantkocsi 1000W 60V 20Ah
Z-tech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos rokkantkocsi 1000W 60V 20Ah
Z-tech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos rokkantkocsi 1000W 60V 20Ah

 

A Ztech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos háromkerekű kerékpár egy erőteljes és kényelmes jármű, mely azonnal leveszi a válladról az út kellemetlenségeit. Vonzó és modern designja azonnal megfogja a tekinteteket, de a valódi erő belsejében rejtőzik. A kefe nélküli agymotor differenciálművel segít garantálni a magas hatékonyságot és a kivételes fordulóképességet, akár azon a területen, ahol a négykerekű járművek megbuknak.

A motor 1000W teljesítményű és 60V feszültségű. A három keréken robogó jármű maximális sebessége 25 km/h, melynek köszönhetően megfelelő közlekedést biztosít. Az akkumulátor teljesítőképességének köszönhetően a maximális hatótávolság 60 km, mely kényelmesen elegendő ahhoz, hogy áthaladjunk a városon.

A Ztech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos háromkerekű kerékpár maximális terhelhetősége 130 kg, ami azt jelenti, hogy biztonsággal szállíthatjuk rajta a nehéz tárgyakat, mint a bevásárlótáskák. A vezető elérheti a suhanó végsebességet, miközben mindig biztonságban marad. A jármű kiváló minőségű alkatrészekből készült, és ez a tartósságot és megbízhatóságot szavatolja.

Számos egyéb kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek magasabb szintű élvezetet nyújtanak az utazások során. Ilyen az állítható ülés, amely rendkívül kényelmes és könnyen alkalmazkodik a használó igényeihez.

Webshopunkban és üzletünkben megtalálható a Ztech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos háromkerekű kerékpárt, amely minden kritériumnak megfelel, azok számára, akik a városban való könnyű és kényelmes közlekedést keresik. Rendelje meg még ma ezt az innovatív járművet, és tapasztalja meg, hogy milyen érzés egy elektromos háromkerekűvel robogás!

609 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

ZT15 Trilux elektromos háromkerekű kerékpár műszaki adatok

Motor típusa

Kefe nélküli Agymotor Differenciálművel

Motor névleges teljesítmény

1000W

Motor névleges feszültség

60V

Max. sebesség

25 km/h

Max. hatótávolság*

60 km

Max. terhelhetőség

130 kg

Kerék méret

10"

Gumi méret

3,5

Első fék

Dobfék

Hátsó fék

Dobfék

Akkumulátor típus

Grafén, Ólomsavas akkumulátor

Akkumulátor kapacitás

20Ah

Akkumulátor feszültség

60V

Akkumulátor darabszám

5

Csomagolás mérete

73 x 143 x 80 cm

Bruttó súly

109 kg

Szín

Piros, Kék, Fehér

Extrák

USB csatlakozó, Kosár mellékelve, Differenciálmű, SINE WAVE műszerfal és vezérlő, Ülés alatti zárható rekesz

Jogosítvány

Nem szükséges

Bukósisak

Szükséges a vezetéséhez

Kötelező biztosítás

Szükséges megkötni (min. AM kategória)

ZT15 Trilux elektromos háromkerekű kerékpár ajánó

Az elektromos kétkerekűek mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a háromkerekű járművek is, ami nem csoda, hiszen sokkal stabilabbak, biztonságosabbak és kényelmesebbek. Azonban a Ztech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos háromkerekű kerékpár messze túlmutat az átlagos háromkerekűek jellemzőin, egy igazi csúcsmodellnek számít.

Az elektromos háromkerekű kerékpár 1000W-os teljesítménnyel rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyedén meg tud haladni a város és a vidék útjain is. Az akkumulátor 60V20Ah kapacitással bír, amelynek köszönhetően akár 60 km-es hatótávolsággal is számolhat. Az akkumulátor lehet grafén vagy ólomsavas, amelyet teljes mértékben az igényeihez és a tervezett útvonalhoz igazíthat.

A járművel bármely útra elindulhat, legyen az egy zöldellő mező, hegyvidék vagy éppen a belváros zsúfolt utcái, hiszen a 3.50-10 gumi méret képes minden kihívásnak ellenállni. Az első-hátsó dobfék pedig lehetővé teszik, hogy bármikor biztonságosan meg tud állni a forgalmas csomópontoknál vagy veszélyes helyeken.

A Ztech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos háromkerekű kerékpár kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készül, így a buruttó súlya 109 kg. Azonban ennek ellenére mosolyogva tud majd robogni a városban, sőt igazi vagány megjelenést kölcsönöz vezetőjének. A háromkerekű kerékpár rendelhető piros, kék és fehér színekben, így kiválasztott színben ragyoghat.

Az extrák közé tartozik az USB csatlakozó, amely segítségével bármikor töltheti okostelefonját vagy más eszközét. A SINE WAVE műszerfal és vezérlő gondoskodik arról, hogy minden információ a rendelkezésére álljon, az ülés alatti zárható rekesz pedig azt biztosítja, hogy semmi sem tűnik el zsebből a közlekedési eszközön.

A Ztech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos háromkerekű kerékpár jogosítvány nélkül is vezethető, azonban az biztos, hogy egy bukósisakra mindenképpen szüksége lesz vezetés közben. Emellett a kötelező biztosítás megkötése is szükséges, hogy mindig biztonságban legyen, ha csak úgy vágtatna a városban.

Ha szeretnéd saját magad is kipróbálni, hogy milyen vezetni a Ztech ZT-15-C Trilux 3.0 elektromos háromkerekű kerékpárt, akkor látogass el webshopunkba vagy üzletünkbe és rendeld meg még ma! Az elsöprően vonzó szépségű és kényelmes járművet már most megrendelheted, hogy hamarosan átélhesd a profi bringások érzését!

Adatok
Cikkszám
E00015-C
Webáruház készítés